hoger beroep kort geding

Het is ook mogelijk om in kort geding hoger beroep aan te tekenen. De beroepstermijn is korter dan bij een normale procedure. Hoger beroep moet worden ingesteld binnen 4 weken na de datum van de uitspraak. Hiervoor is een advocaat verplicht. Als de zaak zeer spoedeisend is, is het ook mogelijk om een spoed hoger beroep (ook wel spoedappel) in te stellen. Soms wordt dit ‘turbo spoed appel’ genoemd. De zaak kan dan versneld worden behandeld en het gerechtshof kan dan versneld uitspraak doen. De zaak moet dan wel echt spoedeisend zijn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s